Bliv et behandlingscenter

Vi søger samarbejdspartnere med interesse i at blive autoriserede Elaskon Behandlingscentre i hele Danmark. På grund af hårde vejrforhold som f.eks oversvømmelser i de senere år og de betydeligt forhøjede omkostninger ved at udskifte køretøjer, søger mange ejere at beskytte sig mod for tidlig rustangreb på bilen. Elaskon modtager enestående anerkendelse for at fremstille OEM og TUV-godkendte korrosionsbeskyttelsesprodukter, og er allerede etableret i hele Tyskland med et netværk af 900 behandlingscentre.

Elaskon har siden 1928 perfektioneret produkter for at sikre ultimativ kvalitets korrosionsbeskyttelse. Vi vil støtte nye samarbejdspartnere i hele Danmark med professionel uddannelse, finansiering og løbende markedsføringsstøtte.

Er du eller din virksomhed interesseret i muligheden for at blive autoriseret Elaskoncenter?

Som Elaskon Center i Danmark er du blandt pionerene i dette nye koncept som kommer til Danmark fra Tyskland. I Tyskland er Elaskon allerede etableret med 900 stationer, og er en af Europas førende producenter af rustbeskyttelse til både bilfabrikker, industrien samt til rustbeskyttelses stationer.

Hvis du er interesseret I denne mulighed eller blot ønsker flere informationer, så kontakt os ved at bruge formularen til højre.

Til vores første 10 stationer vil vi, som leverandør, give exceptionel marketing støtte, samt bidrag til uddannelse m.m

CEO
Niels Andersen

  Dit fulde navn (påkrævet *)

  Din e-mailadresse (påkrævet *)

  Dit telefonnummer

  By

  Er du eksisterende center og har du eksisterende erfaring?

  Emne

  Din meddelelse til Elaskon.dk (valgfri)

  I overensstemmelse med GDPR General Data Protection Regulations, kan du ønske at læse vores 'Privatlivspolitik', der dokumenterer, hvordan dine personlige data vil blive opbevaret eller brugt, før du indsender disse oplysninger. Det er også muligt at anmode om dine personlige oplysninger hos Elaskon.dk (Bech Nordic A/S) eller få disse oplysninger slettet, hvis det kræves i fremtiden.

  Tilmelding til Elaskon’s e-mailliste for modtagelse af nyheder etc.

  Hvis du ønsker at modtage fremtidig e-mail-kommunikation med nyheder, produkt- eller serviceoplysninger vedrørende Elaskon skal du klikke nedenfor for at give dit samtykke. Din angivne e-mailadresse vil blive tilmeldt vores maillister, der er gemt og beskyttet på Mailchimp.com. Du vil altid have mulighed for at fjerne din e-mailadresse blot ved at klikke på afmeld-linket i den e-mail du modtager fra os. Mailchimp er en tredjepartstjenesteudbyder, der opererer under alle gældende love, regler samt respekterer alle GDPR-privatlivspolitik og vilkårsbetingelser.

  Jeg har læst ovenstående erklæring og bekræfter, at jeg gerne vil tilmelde mig Elaskon’s mailinglister

  Inden du sender venligst svar