Kundeservice

Kontaktformular

Hvis du har brug for hjælp eller assistance, bedes du kontakte vores venlige dedikerede kundeserviceteam. Vores professionelle team står til rådighed for at yde assistance med ekspertviden om alle vores produkter.

Vores kundeserviceteam kan også hjælpe med at spore ordrer og returnere varer. Holdet er tilgængeligt dagligt mellem 9.00 og 17.00, og vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer. Hvis du har brug for akut hjælp, så ring til: +45 70 55 51 55 for at tale med en Elaskon Danmark kundeservicerepræsentant.

  Dit fulde navn (påkrævet *)

  Din e-mailadresse (påkrævet *)

  Dit telefonnummer

  Emne

  Din meddelelse til Elaskon.dk (påkrævet *)

  Hvis du ønsker at sende os et billede med din besked, bedes du uploade det her. Vi accepterer gif-, png-, jpg-, jpeg- og PDF-filer på op til 3 mb.

  I overensstemmelse med GDPR General Data Protection Regulations, kan du ønske at læse vores 'Privatlivspolitik', der dokumenterer, hvordan dine personlige data vil blive opbevaret eller brugt, før du indsender disse oplysninger. Det er også muligt at anmode om dine personlige oplysninger hos Elaskon.dk (Bech Nordic A/S) eller få disse oplysninger slettet, hvis det kræves i fremtiden.

  Tilmelding til Elaskon’s e-mailliste for modtagelse af nyheder etc.

  Hvis du ønsker at modtage fremtidig e-mail-kommunikation med nyheder, produkt- eller serviceoplysninger vedrørende Elaskon skal du klikke nedenfor for at give dit samtykke. Din angivne e-mailadresse vil blive tilmeldt vores maillister, der er gemt og beskyttet på Mailchimp.com. Du vil altid have mulighed for at fjerne din e-mailadresse blot ved at klikke på afmeld-linket i den e-mail du modtager fra os. Mailchimp er en tredjepartstjenesteudbyder, der opererer under alle gældende love, regler samt respekterer alle GDPR-privatlivspolitik og vilkårsbetingelser.

  Jeg har læst ovenstående erklæring og bekræfter, at jeg gerne vil tilmelde mig Elaskon’s mailinglister

  Inden du sender venligst svar