Om os

Hvem er vi?

Bech Nordic A/S blev I firmaets oprindelige form dannet i Storbritannien i 2006, hvor det hurtigt blev en af Englands største leverandører af avanceret rustbeskyttelse med eksport til 12 europæiske lande. Grundet Brexit blev et datterselskab skabt i Tyskland, og senere endnu en forgrening i Danmark. Bech Nordic A/S (www.bechnordic.dk) er ejet af det Engelske Bech Group Limited bosiddende i det fashionable Cheshire i Englands grønne bælte.

I Danmark varetager Bech Nordic A/S bl.a. agenturet for Elaskon Sachsen GmbH.

Elaskon Sachsen GmbH er Tysklands ledende og mest anerkendte fabrikant af avanceret rustbeskyttelse. og med 900 etablerede stationer i Tyskland, også Europas største. Elaskon blev etableret i 1928 i Dresden, hvor hovedkvarteret stadigvæk ligger. Elaskon er familieejet, og har tidligere udelukkende opereret i Tyskland. Først nu er virksomheden begyndt at ekspandere til andre markeder inden for rustbeskyttelsesstationsbranchen, herunder Danmark.

Vi glæder os til at se din bil på en af vores kommende eller eksisterende stationer.

Adm. Direktør
Niels Andersen

Elaskon – den ultimative korrosionsbeskyttelse for køretøjer.

Vores stationsmedarbejdere er blevet specialuddannet inden for rustbeskyttelsesteknikker. Ved udelukkende at bruge autoriserede elaskonstationer kan man altid være helt sikker på at ens køretøj får den optimale behandling.