Top 3 fordele ved rustbeskyttelse af køretøjer

1. Beskyt dit køretøj mod korrosionsskader

Stenslag og overfladeafskrabninger forårsaget af snavs eller skrammer vil føre til rust, især når metallet under den originale beskyttelse bliver udsat for stærkt ætsende vejsalt og indtrængende vand fra vejoverfladen. Beskyttelse af dit køretøj med professionelle rustbeskyttelsesbehandlinger vil forhindre dannelsen af overfladerust eller strukturel rust, der kan beskadige komponenter og mekaniske dele. Vidste du, at bilproducenter ikke anvender yderligere korrosionsbeskyttelsesbehandlinger af biler som er bestemt til det danske marked, selvom klimaet er meget hårdt med hårde vejrforhold om vinteren, der kan få dit køretøj til at ruste for tidligt. Vidste du også at fabrikkernes garantiordning er meget tvivlsom, idet der er mange forbehold som kan annullere fabriksgarantien.

2. Forlæng din bils levetid samt gensalgspris.

I Danmark bruger vi en aggressiv salttype som er billig, men også meget hård ved biler og andet materiel.

Op til 200 kg pr. bil

De aktuelle tal for saltforbruget på det danske vejnet må i høj grad vække bekymring hos alle der ønsker en grønnere fremtid. I løbet af en normal vinter er der cirka 100 udkald, hvor der spredes 55.000 tons salt på statsveje. De kommunale veje saltes 60-80 gange, og her bruges der i snit 245.000 tons i løbet af en vinter.

Det nytter ganske enkelt ikke at stikke hovedet i busken. En Elaskon behandling er godkendt af TUV samt flere ledende bilfabrikker. Vores behandlinger er et effektivt forsvar imod rust. Vores behandlinger virker desuden smørende og støjdæmpende.

3. Perfekt til beskyttelse af både nye og gamle køretøjer.

En Elaskon behandling er effektiv både for nye og ældre biler, idet den særligt penetrerende virkning afskærer ilt til eksisterende rust. Modsat traditionelle behandlinger lægges et ikke totalt tørrende lag hvilket forhindrer rusten i at brede sig under belægningen. En Elaskon behandling er transparant, og kan fjernes ved hver genbehandling. Der er helt åbenlyse fordele ved at behandlingen er transparant. Det er en fordel når bilen skal repareres eller synes. Der er naturligvis også en etisk visuel fordel ved at kunne se bilens komponenter.