Industri

OEM godkendte industrielle avancerede korrosionsbeskyttelsesprodukter og komplette løsninger for industrien. Elaskon produktløsninger inkorporerer banebrydende teknologi og leveres allerede til mange bilfabrikker og industrielle virksomheder globalt.

Elaskon komplette virksomhedsløsninger imod korrosion

Elaskon industriprodukter er primært rettet imod industrielle OEM-produktionslinjer. Vores innovative og langtidsholdbare løsninger giver den ultimative beskyttelse i de hårdeste Miljøer.

Eksempel på områder :

  • Opbevaring
  • Specialprodukter for landbruget
  • Produkter specialdesignet for Energisektoren
  • Undervognsprodukter
  • Rensemidler
  • Multifunktionsprodukter
  • Smøremidler

Industriområder

Elaskon produkter er udbredt i følgende brancher som vist herunder

Vindmølle og energisektoren

Elaskon producerer og leverer en række produkter, der egner sig til energisektoren, da de er Specielt designet til at tage hensyn til miljøet uden at gå på kompromis med styrken. Vi sælger produkter som effektivt er i stand til at bremse korrosion i områder og i applikationer hvor elementerne er en ødelæggende faktor såsom som havvindmølleparker, bølgebrydere m.m. Vi har også erfaring med at levere løsninger til kystbølgeenergitransformatorer. De løsninger, vi leverer, er offshore zone 2 godkendte og overholder de skrappeste miljøbestemmelser i verden.

Militær og forsvar

Elaskon har i mange år været en vigtig leverandør til det tyske militær og forsvar. Med løsninger som rangerer fra undervognsbehandling af militære køretøjer til specielt udviklede overfladebehandlinger som tager hensyn til Stealthteknologier. Produktsortimentet omfatter en række saltvandsresistente beskyttelsesløsninger til land og havkøretøjer. Vores forsknings- og udviklingsteam bestræber sig konstant efter at forbedre vores produkter for at militæret skal kunne operere effektivt i de hårdeste miljøer på jorden og til havs.

Landbrug

Maskiner og udstyr er dyre investeringer og en stor del af landbrugets omkostninger. Disse maskiner og køretøjer er udsat for hårde betingelse såsom at køre i terræn, blive udsat for syreholdige udslip fra gylletanke og meget mere. Nedbrud af maskinen er forbundet med høje omkostninger for landmanden, omkostninger der kan undgås. Elaskon producerer og leverer en lang række løsninger til landbruget, herunder maskinstationer der har brug for ekstra beskyttelse af maskiner når disse ikke er i brug.

Offshore

Elaskon har en lang tradition for at forsyne offshore virksomheder med en bred vifte af salt-modstandsdygtige produkter som kan modstå det barske klima på åbne hav, samtidigt med at disse produkter overholder de strenge miljøregler som gælder for offshore zone 2. Vores løsninger beskytter effektivt kompliceret mekanisk udstyr, ikke mindst alt sikkerhedsmateriel såsom de mekanismer der sænker redningsbåde i vandet og andet sikkerhedsrelateret udstyr som skal holdes 100% korrosionsfrit.

Marine og sejlads

Elaskon leverer en lang række produkter som henvender sig til sejlerfolket. Vi kan levere produkter som med en gennemsigtig tør overflade effektivt beskytter komponenter ombord. Som eksempel kan nævnes; radarsystemer, forkromede, galvaniserede og malede overflader.

Industriel fremstilling

Elaskon leverer et utal af specialiserede produkter til fabrikker, enten som transport beskyttelser eller som en integreret del af fabrikationsprocessen. Som et eksempel leveres store mængder transport beskyttelse til firmaer som Liebherr og JCB. Disse transportbeskyttelser har hjulpet disse virksomheder med at reducere kvalitetsklager ved lange transportruter betydeligt.

Skræddersyede løsninger

Vi samarbejder også med vores kunder om at udvikle og producere skræddersyede løsninger til specifikke opgaver. Vores laboratorium arbejder i tæt samarbejde med mange ledende producenter og fabrikker for konstant at skabe nye og innovative produkter. Vi er globalt blevet det foretrukne mærke for mange førende industrielle OEM-fabrikker og virksomheder som søger vores ekspertise.