Rustbeskyttelse af el og hybridbiler

Undgå at din EV ruster med Elaskon Clear Protect EC®
Rustbeskyttelse uden at gå på kompromis med din bils garanti.

Elaskon Clear Protect EC®

Er din EV (elbil) eller hybridbil tilstrækkeligt beskyttet mod rust?

Folk leder nu efter mere bæredygtige og miljøvenlige transportmuligheder, og køretøjsejere går over til el- eller hybridkøretøjer og dropper mere forurenende traditionelle forbrændingsmotorbiler. Det kan være forvirrende, når producenter af elbiler ikke anbefaler at anvende eller forny rustbeskyttende behandlinger og hævder, at applikationer kan svække eller ugyldiggøre din garanti, ved at hævde, at belægning af hybriddele og højspændingsledninger kan forårsage skade. Men i Tyskland, hvor strenge regler for trafiksikkerhedsprøver bliver håndhævet, når et køretøj er over 3 år gammelt, er der identificeret alvorlige korrosionsproblemer med elektriske køretøjer fremstillet af førende bilmærker. Det kan forkorte køretøjets driftslevetid og kompromittere sikkerhedsfunktionerne i tilfælde af en kollision, selvom forbedringer i undervognsbeskyttelse, galvanisering og zinkbelægninger sammen med plastikhjulsindkapslinger og hulrumsforsegling anvendes under køretøjets produktion.

Mange elbilejere mener, at de er vandtætte og beskyttet mod udstigning på grund af elektronikken, batteriet og den elektriske motor, og at rustbeskyttelse ikke kan anvendes på disse elementer. Dette er dog en misforståelse. Elektriske batterikøretøjer har tre store konstruktionselementer, der har brug for korrosionsbeskyttelse: karosseri, batteriramme og chassiskomponenter. Det ser også ud til, at elbilproducenter bruger tyndere stål for at spare på vægten på grund af tunge batterier. Derfor er regelmæssig rustbeskyttelse ved hjælp af Elaskon Transparent Rustbeskyttelse Clear EC-beskyttelse afgørende. Vi anbefaler, at du booker dit elektriske køretøj til et lokalt Elaskon-behandlingscenter for en inspektion hurtigst muligt.

Elaskon Clear Protect EC – Er en specialdesignet voksbaseret glasklar overflade og hulrums beskyttelse som ikke er termisk isolerende samt ikke misfarver vitale farver på ledningssystemet

Vores behandling er en glasklar voks som bliver tør på overfalden næsten som en lak, men er 100% en voks. Hærdningen tager 12 timer og efterlader en særdeles stærk beskyttelse.

At rust og klimabeskytte elektriske biler kræver særlig viden, uddannelse og ikke mindst særlige produkter. Det er nemlig ulovligt at ændre eller dække farven på alle stærkstrømsledninger som er markeret orange.

Elaskon Clear Protect EC®

Den ultimative klima- og rustbeskyttelse til elbiler er nu tilgængelig.

Orange for synlighed og advarsel.

Siden 1990’erne, da elektriske biler først blev introduceret på markedet, blev orange brugt til at angive højspændingsledninger og stik. Dette farvekodningssystem identificerer tydeligt, hvilke motorkomponenter der ikke bør røres uden den rette sikkerhedsuddannelse og personlige værnemidler. Det er derfor ulovligt at misfarve disse eller pådrage dem produkter som kan medvirke til at holde på støv m.m.

Elaskon Clear Protect EC®

Er en specialdesignet voksbaseret glasklar overflade og hulrums beskyttelse som ikke er termisk isolerende samt ikke misfarver vitale farver på ledningssystemet. vores behandling er en glasklar voks som bliver tør på overfalden næsten som en lak, men er 100% en voks.

At rust og klimabeskytte elektriske biler kræver særlig viden, uddannelse og ikke mindst specielle produkter. Det er nemlig ulovligt at ændre eller dække farven på alle stærkstrømsledninger, som er markeret orange.

De mange fordel ved denne behandling er følgende

Efterlader et æstetisk udseende af undervognen.
Clear Protect EC® overholder/opfylder alle EU krav til behandling af elbiler.
Gør inspektion og service nem.
Isolerer imod fugt.
Afleder varme.
Er uskadeligt for plastik, gummi, silikone og andre materialer.
Giver en ultra-stærk rustbeskyttelse.

Elaskon – den ultimative korrosionsbeskyttelse for køretøjer.

Vores stationsmedarbejdere er blevet specialuddannet inden for rustbeskyttelsesteknikker. Ved udelukkende at bruge autoriserede elaskonstationer kan man altid være helt sikker på at ens køretøj får den optimale behandling.